Montage

Met ruime ervaring in het plaatsen en aftimmeren van Velux dakramen, het plaatsen van mechanische ventilatieboxen, buitenkranen, keuken- en bad-/douchmengkranen en verlichtingsarmaturen is een snelle en efficiënte uitvoering gegarandeerd.
 
Ook bij de montage-werkzaamheden kies ik voor duurzame oplossingen. Bij het kiezen van materiaal en producten doe ik het bij voorkeur in één keer goed dan twee keer half goed. Hoogwaardige producten zijn in aanschaf wellicht wat duurder, maar gaan over het algemeen veel langer mee. Dat gaat op voor badmengkranen, dakramen, maar ook bevestigingsmateriaal en kitten. 

maak een afspraakportfolio
Dhr. Priester heeft ons zeer goed geholpen. Vooraf door een duidelijke uitleg en door ons even een moment apart te nemen, zodat we vrijelijk konden spreken over evt. aandachtspunten (zowel de makelaar als de verkopers waren aanwezig). Daarna nam hij ons op zijn gemak mee door het huis, waarbij hij steeds veelvuldig uitleg gaf en aanvullende tips of informatie. Volgens mij is dhr. Priester iemand die zijn vak verstaat en erg veel plezier uit zijn werk haalt.
Ontwerp: Inzpire design & communicatie   |   Webdevelopment: Exitus ICT