Timmerwerken

Timmerwerk van Houtzaam staat voor strak, robuust en ambachtelijk werk. Of het nu gaat om het inrichten van een bijkeuken, het plaatsen van een vensterbank op maat of het afhangen van een tuindeur: het gaat om duurzame oplossingen waarvan de klant nog vele jaren plezier moet hebben. 
 
Ambachtelijk timmerwerk is bij voorbeeld het maken van pen-en-gat-houtverbindingen zonder hoekijzers, of schroeven. Dergelijke constructies zijn oerdegelijk en geven het geheel een robuust en strak uiterlijk zonder in het oog springende metalen onderdelen.

maak een afspraakportfolio
Dhr. Priester heeft ons zeer goed geholpen. Vooraf door een duidelijke uitleg en door ons even een moment apart te nemen, zodat we vrijelijk konden spreken over evt. aandachtspunten (zowel de makelaar als de verkopers waren aanwezig). Daarna nam hij ons op zijn gemak mee door het huis, waarbij hij steeds veelvuldig uitleg gaf en aanvullende tips of informatie. Volgens mij is dhr. Priester iemand die zijn vak verstaat en erg veel plezier uit zijn werk haalt.
Ontwerp: Inzpire design & communicatie   |   Webdevelopment: Exitus ICT