Bouwkeuring

Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Door deze keuring krijgt u op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. De kosten worden uitgesplitst in directe kosten, kosten op termijn en woningverbetering.

Heeft u na lang zoeken de woning gevonden die aan uw wensen voldoet? Zoekt u een bouwtechnische keuring voor uw woning? Laat dan een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring (ook wel bouwinspectie / technische keuring huis) uitvoeren, voordat u het koopt.?
 
Een bouwkundige keuring van Houtzaam (via Vereniging Eigen Huis) geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in bouwkundige staat van onderhoud van de woning waarin u ge├»nteresseerd bent. Als zelfstandig bouwkundige, aangesloten bij het netwerk van Eigen Huis Bouwkundig Advies, voldoe ik aan een aantal eisen. Zo weet u zeker dat u bij een keuring de kwaliteit krijgt waar u als lid van Vereniging Eigen Huis op rekent. 
Een verzoek om een bouwtechnische keuringen breng ik onder bij Eigen Huis Boukundig Advies (EHBA). De keuring wordt dan volgens het format en de voorwaarden van VEH/EHBA uitgevoerd. Hiertoe is het wel nodig om lid te worden van de VEH.  Middels een verzoek per mail kan ik u hierover verder uitleg geven. 


maak een afspraakportfolio
Tjongejonge wat een prachthut.
Ontwerp: Inzpire design & communicatie   |   Webdevelopment: Exitus ICT